lundi 24 octobre 2011

IN MEMORIAM 1940-2011

My dearest sister Hans, so happy she was at the quiltshow in Deventer.
She was a flamboyant woman and, as her husband who died only 3 month ago, so open to people in need....
Such a terrible loss to all of us...........

13 commentaires:

Aart a dit…

O Will, ik schrik ervan! Van harte gecondoleerd met het verlies van Hanne. Ik ben laatst nog bij haar geweest, nadat ik hier had gelezen dat jouw zwager was overleden. Toen dacht ik al, toch niet de man van Hanne. Deze dame zat vol levenslust en ik had de indruk dat het goed met haar ging. Ik wens je veel sterkte met de verliezen die je de laatste maanden hebt geleden, vooral met het laatste verlies!
http://quiltaart.blogspot.com

Willy a dit…

Lieve Will, ik zit hier helemaal als verstijfd. Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje van haar dat ze nog geen tijd had gehad om mijn nieuwe blog te bekijken omdat haar man plotseling was overleden.
Gisteren dacht ik aan haar omdat ik een berichtje wil plaatsen over een boek wat ik eens van haar mocht lenen en dat ik nu ook zelf heb kunnen kopen.
Toe ik twee jaar geleden bij haar op visite ben geweest klikte het meteen, ze vertelde met zoveel enthousiasme over haar handwerk en haar verzameling stoffen, linnengoed, bandjes, frutsels, boeken en quilts.
Heel veel sterkte.
Lieve groet Willy

betty prins a dit…

Wat een verdriet, in zo'n korte tijd 2 mensen die je zo dierbaar zijn te moeten verliezen. Heel veel sterkte gewenst.

Phebe and Jane a dit…

Ik schrik ook enorm van dit bericht. Hanne zat tot de zomer bij ons op de Bornbee in Zutphen. Ze maakte hele creatieve, aparte dingen. Ik heb regelmatig heel gezellig met haar gepraat. Ze vertelde o.a. dat ze overhemden verzamelde om quilts van te maken. Ik wens je heel veel sterkte met dit verlies.
Marian

Anonyme a dit…

My condolences on the passing of your sister. Now is greif but in time remember the happy times as a sister is special.

Kathie a dit…

I am so sorry to hear this. Just keep remembering the good times you had. This is such a great picture, treasure those memories
kathie

jean a dit…

My deepest sympathy ,embrace the memories

Sandra Henderson a dit…

I am so sorry to hear this. Try to keep on living as she would want you to. I enjoyed your photos very much and I'm so glad you have such wonderful memories...

Lori a dit…

Oh my goodness, I am so sorry!

Ann-Mari a dit…

Condolenses to you and your family. Keep the good memories alive:-)

Linda in NC a dit…

I am so sorry about your sister.

Balsemien a dit…

Dag Will,
Naar aanleiding van je reactie op mijn blog kom ik hier een kijkje nemen en lees ik van het overlijden van je lieve zus. Wat een verdrietige tijd, je zwager en zus zo kort na elkaar verliezen. Ik wens je dan ook veel sterkte en hoop dat je beiden met veel goede herinneringen in je hart zult meedragen.
Hartelijke groet,
Mienke (Balsemien)

Randy D. a dit…

Oh Will. I'm so sorry to read your terribly sad news. What a horrible loss. Huge hugs coming your way.